Vem är jag?

Jag heter Margareta Eriksdotter Långström-Daems. Jag är född 1948 i Helsingfors och bor sedan 1993 i Nederländerna.

Ursprungligen är jag journalist till yrket. I Nederländerna kom jag i kontakt med traumaterapi, regressions- och reinkarnationsterapi och beslöt mig att utbilda mig till terapeut. År 2000 var jag klar med min utbildning vid SRN, School voor Reïncarnatietherapie Nederland. Jag arbetar – med stor glädje – i min praktik i Amsterdam.

Jag jobbar också ibland i min forna hemstad, Helsingfors. Jag jobbar med klienter i olika åldrar, också med tonåringar och barn. Mina arbetsspråk är svenska (modersmål), finska , holländska, engelska.

Jag är professionell medlem av NVRT, de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven